joi, 22 iunie 2017

Ca OM despre OM

De multe ori sunt întrebată, de ce urăsc oamenii? și de ce sunt atât de revoltată față de tot ce mă înconjoară?
Concretizez că sunt doar răspunsuri sincere.... (cu referire la majoritatea oamenilor) 
Da, urăsc omul pentru ceea ce este el, pentru ipocrizie, aroganță și nesimțire. Că majoritatea fac lucruri doar pentru folosul propriu. Nu există viețuitoare mai egoistă și mai spurcată decât omul. În fiecare zi mă tot conving de faptul că omul este ce-a mai inutilă creatură de pe Pământ. Că de la fiecare pute ca de la un rahat (și ăsta iese tot din om) dacă nu se spală câteva zile, însă o să fie atât de arogant de parcă e creat din floricele. Și nu cumva să-ți vină prin cap să atingi rahatul ăsta de om dis-de-dimineață când merge la serviciu. O să se comporte de parcă i-ai fi cel mai mare dușman, de parcă i-ai maltratat toată familia în față. Și ce poate fi mai răzbunător decât un om? nici un animal turbat nu-l întrece.
Această ființă vie este mai distrugătoare decât o lăcustă. Drept exemplu fiind tot ce ne înconjoară. Această creatură insuportabilă și-a permis să omoare din semenii săi doar pentru a obține putere și satisfacție personală. A numi un om „animal” e o jignire împotriva animalelor. A fost înzestrat cu logică și liber arbitru dar le-a lăsat să se prăfuiască undeva în adâncuri. E atât de ilogic să te lipsești de logică precum ți-ai scoate un ochi fiind-că ai doi. Și totuși mulți au făcut acest lucru. Au inventat tehnologii noi dar au deviat în omenie. Nu găsesc ceva mai dezgustător decât omul în sine. Lipsa asta de responsabilitate și de asumare mă distruge complet. Și dorința asta caracteristică oamenilor de a se simți importanți și văzuți e moartea pasiunii. Și inconștiența asta de ași da seama că după ce moare se face o putreganie mâncată de viermi și gândaci pur și simplu mă distorsionează. Cum poți să fii atât de mândru când știi că ești un putregai în urma căruia nu rămâne nimic decât o nouă generație de putregaiuri care vor fi la fel de inutili ca și tine? Tot de ce-i duce pe majoritatea capul e să se măsoare cu genitalele pe rețelele de socializare. Cum dracul să te limitezi doar la asta?! Să ai acces la atâtea lucruri și tu să nu faci nimic e o ardere inutilă de oxigen.
Și „invidia” asta e caracteristică doar oamenilor. Ea nu are limite, se răsfrânge și asupra familiei, rudelor, prietenilor și chiar a oamenilor pe care nu-i cunoști. Și cum naiba aici să nu te revolți când vezi că o persoană apropiată te urăște doar pentru succesele pe care le ai. Să-mi bag piciorul în întreaga omenire și în iubirea frățească pe care o am față de voi! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu