duminică, 8 martie 2015

Pentru că sunteți femei

Dragi femei felicitări cu o zi atât de frumoasă și importantă pentru majoritatea din voi. Felicitări pentru  faptul că sunteți bunici, mame, soții, surori și simple femei. Femei gingașe, enigmatice, senzuale și femei puternice. Voi sunteți cele care dați naștere și tot voi sunteți cele care oferiți educație copiilor voștri. Voi sunteți cele care vă împarte-ți cu dragostea și gingășia pe care o posedați. Voi sunteți cele care le purtați de grijă tuturor și le reușiți pe toate de minune. 
Pentru toate acestea vă doresc să fiți apreciate și stimate, iubite și ocrotite. Să fiți mândre de faptul că sunteți cele mai gingașe ființe de pe pământ, să fiți mândre că sunteți femei, să fiți mândre că sunte-ți răsfățate anume pentru acest lucru. Să purtați cu demnitate și mândrie zâmbetul pe față, pentru că voi sunteți parfumul cel mai enigmatic și cel mai scump, un parfum prețuit și unul savurat de cei din jur. Voi sunte-ți cele care iubiți necondiționat și aveți grijă de toți, cele care știți să spuneți o vorbă bună atunci când e necesar. 
Astăzi este o zi numai bună pentru a vă spune cât de mult însemnați voi pentru omenire, aveți încredere în voi și nu cedați niciodată situațiilor, fiți cele mai frumoase și cele mai puternice pentru că voi creați bunătatea și voi creșteți oameni. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu