sâmbătă, 16 martie 2013

Dușmanul fiecăruia

Indiferent de vârstă, etnie, categorie socială sau rolul pe care îl îndeplinim toți ne confruntăm cu același dușman „Timpul” uneori este insuficiente alteori trece prea greu. Însă de cele mai dese ori el este rapid și insuficient cât de mult nu neam strădui să fugim din urma lui, el reușește să ne întreacă , absolut în toate.


 Și azi deja e mâine-le de ieri, cu vârsta timpul trece din ce în ce mai rapid și mai rapid, iar odată cu trecerea timpului începi să te gândești la lucruri diferite, la evenimentele care au trecut și din nou revii cu gândul la timp, timpul care sa scurs... 
De câte ori nu încerci să-ți programezi timpul pentru a le face pe toate, tot nu reușești. Iar cel mai mare nenoroc cu care ne întâlnim este acela că, nu reușești să realizezi lucruri cu adevărat importante pentru tine ex. să mergi la odihnă s-i să uiți de toate grijile pe care le ai, să petreci timp cât mai mult cu persoanele dragi și într-un sfârșit să faci ceea ce-ți place ție și-ți aduce satisfacție. Dar și mai important este că nu poți da timpul înapoi pentru a repara greșelile făcute, de aceea este foarte important ca înainte de a face vreun pas să ne gândim la el. Dar, aici apare din nou timpul ca dușman din motiv că dacă stai să te gândești prea mult la ceea ce ai de făcut, spus, realizat timpul se scurge și totul poate fi prea târziu. 
Târziu, încât să te trezești într-o zi și să constați că nu ai reușit să realizezi prea multe în viață, că momentul în care ai fi putut realiza ceva, spune... la-i petrecut gândindu-te la el.... 
Timpul nu ține cont de împrejurime, situație, eveniment, loc el își face meseria pe care știe să o îndeplinească cel mai bine doar EL. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu