De firea mea sunt o persoană mai liniștită/ domolă, nu mă grăbes să le realizez pe toate dacă știu că nu o să le reușesc, când fac anumite lucruri le fac încet și minuțios, sunt unica din familie care la masă rămâne ultima. Dar, după cum voi vorbi în continuare despre drumuri făcute de oameni „sănătoși la cap și nesănătoși la cap”o să fac o remarcă spunând că eu personal mă ca-m strădui să merg pe drumușor-ul făcut de oameniii „sănătoși la minte”. ..
miercuri, 27 noiembrie 2013
joi, 7 noiembrie 2013
Aranjează-te singur, lumea se va da după tine.
Haide-ți să ne aducem aminte de copilărie și de clipele în care ne adunam în jurul părinților, buneilor sau celor care ne spuneau povești. Eram numai ochi și urechi, ascultam cu atenție și retrăiam pentru personajul principal. Anii copilăriei au trecut dar ne mai amintim și astăzi de multe povestioare din trecut, și suntem emoționați de fiecare dată când un gând ne aduce o poveste. Haide-ți să ne amintim de clipele emoționante din trecut și să citim o poveste, o poveste cu idei o poveste importantă....
luni, 4 noiembrie 2013
Consilierea copiilor o introducere practică
„Consilierea copiilor o introducere practică” așa se numește o nouă carte citită cu câteva săptămâini în urmă. Această lucrare cuprinde o serie de modificări cu scopul de a le fi mai utilă cititorilor. Este un ghid practic atât pentru părinți cât și pentru educatori, prezintă cele mai eficiente tehnici de consiliere a copiilor care ce confruntă cu probleme emoționale. Pe lângă metodele bazate pe principiile ți practicile consilierii, autorii propun jocuri, activități și fișe de lucru cu ajutorul cărora psihologii. consilierii cadrele didactice dar și părinții interesați de copii lor pot lucra eficient cu ele. Este o carte practică și folositoare mai ales pentru părinții care doresc să lucreze cu copiii lor.
Mă bucur nespus de mult că pot citi astfel de literatură înțelegând-o și având posibilitatea să o pot aplica atât la moment cât și pe viitor cu copiii mei. Pot să recomand această carte tuturor mamelor care depun efort în a da o educație bună și a le crea un viitor frumos copiilor lor.
Mă bucur nespus de mult că pot citi astfel de literatură înțelegând-o și având posibilitatea să o pot aplica atât la moment cât și pe viitor cu copiii mei. Pot să recomand această carte tuturor mamelor care depun efort în a da o educație bună și a le crea un viitor frumos copiilor lor.
Jane Eyre de Charlotte Bronte
„Săptămâni întregi” așa numesc eu săptămținile în care reușesc să-mi realizez planurile, iar, planul pe 2 săptămâini care au trecut a fost să citesc cele 2 volume de Charlotte Bronte „Jane Eyre”. Romanul ne redă viața unei coppile rămase orfane, care este nevoită să treacă prin diferite încercări. Autoarea romanului încearcă să ne prezinte „eroina” atât ca pe o fire blândă, harnică și sârguincioasă, cât și pe o fire capricioasă, îngânfată și veșnic nemulțumită. De fapt așa mio închipui și eu o fire țâfnoasă și veșnic nemulțumită de toate, ba chiar în unele momente am ajuns să urăsc acest personaj îngâmfat.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)