miercuri, 29 octombrie 2014

Ești om și asta te face important


Ești om și asta te face important !!!
Nu ceea ce spun alții despre tine te face să fii important/ valoros, ci faptele tale pe care le faci zi de zi. Este important să nu uiți că ești om și că ai fost creat să iubești, să înțelegi, să asculți, să schimbi, să încurajezi, să ajuți, să faci lucruri care nu se vând și nu se cumpără, lucruri care nu necesită bani. Ești om și ești capabil de multe, poți să iai decizii, poți gândi, poți să alegi, poți face invenții, poți să-ți arăți emoțiile dar cel mai important e că poți „iubi” și asta chiar nu te costă nimic. De tine depind multe, tu ești important pentru că tu poți să alegi să fii om sau nu. 
Tu ești curajos, Tu ești puternic, da Tu! pentru că e un curaj să-ți programezi ziua în așa fel încât să le reușești pe toate. Tu ești important, pentru că poți schimba viitorul tău și a celor din jur.Tu ești iubit, chiar dacă nu de toți poți fi sigur că pentru tine este un loc aparte. Tu ești diferit și anume asta te face să fii important și să umpli golul din celălalt. 
Nu uita că ești om și că ai atâtea calități bune și frumoasă, te rog folosește-le. Tu ești înțelept, toți suntem înțelpți și ca să-ți dai seama de asta e nevoie doar să răscolești în adâncul tău. 
Ești frumos și aici chiar nu contează înfățișarea pe care o ai pentru că frumosul tău vine din interior.
Educă-te să iubești, să ierți, să fii fericit,să dărui bunătate, să fii empatic, fii în armonie cu tine însuți. 
 Tu ești produsul a ceea ce faci și cum o faci, tu alegi să fii om și asta te face important!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu