joi, 20 februarie 2014

Oamenii spini sau mere stricate

Nu suport oamenii „idioți”, cu toate că fiecare din noi facem greșeli ți suntem idioți câteodată. Dar pentru oamenii care în permanență sunt idioți am o mare antipatie. Și ca regulă în fiecare colectiv, organizație, grupă, clasă, există câte o persoană de genul „idiot” care face furori din tot universul creat adică anturajul în care se află. De regulă aceste persoane sunt invidioase și se străduie în permanență să facă rău acolo unde se află, sunt persoane care conștientizeasă că nu pot face față anumitor factori din exterior, adică, sunt inferiori și din acest motiv creează disconfort celorlalte persoane pe care le consideră superioare. Persoanele date se străduie să fie mereu în centrul atenției, să o facă pe șeful, să-și arate calitățile stupide pe care le posedă, să le facă observații celorlalți și să se străduie după cum spun ei „săi pună la punct pe ceilalți”, acestor persoane cel mai des le place să se facă mari „profesori”. 
Deci, există o sumedenie de de factori care le determină pe aceste persoane să fie insuportabile și să creeze o atmosferă grea în jurul lor. Și cât de mult nu te-ai strădui să fugi de asemenea oameni, ei vin din urama ta, pentru că  ei sunt special creați ca să-ți facă ziua vorbind metaforic „mai frumoasă”. 
Deci unica soluție ca să scapi de aceste „mere stricate” este să le arunci la gunoi, sau mai corect vorbind să le dai la locul care li se cuvine. 
Nu răbdați gunoaiele societății  căci ele vr continuia să te înțape până nu vor fi aruncate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu