joi, 3 mai 2012

Cartofi umpluți

De dimineață nu știam ce să fac mâncare, am răscolit prin sutele de rețete colecționate și nu găseam nimic pe plac. M-am oprit la una însă mi se părea că nu se va primi chiar gustoasă de acea am hotărât să fac câteva schimbări. Iată ce sa primit...

Rețeta :
4-cartofi mari curățiți de coajă și de scos miezu 
3-roșii, tăiate cubuleț
1- piept de pui ( carnea se fierbe, se curăță de pe os și se taie mărunt)
ceapă verde tăiată mărunțel și mărar
cașcaval ( se dă prin răzătoare și se amestecă cu roșiile și ceapa verde )
Atât cartofii cât și miezul de cartofi se pune la fiert ( se dă un clocot)
Miezul de cartofi se amestecă împreună cu carnea se presoară cu sare, piper, diferite condimente după gust. Când cartofii sunt gata îi umplem mai întâi cu amestecul de carne cu cartof până la jumătate apoi cu roșiile și cașcavalul și se presoară cu mărar verde (la preferință puteți să puneți și ketchup sau maioneză). Cartofii se pun în tavă și se dau la cuptor pentru 20-30 min la foc încet. poftă bună!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu