joi, 28 februarie 2013

Sfârșit de iarnă

Sa sfârșit și iarna din acest an, a trecut atât de repede, iar astăzi este ultima zi... Totul prinde viață.. astăzi în drum spre universitate priveam cum forfotă lumea pe străzile orașului. Odată cu sosirea primăverii parcă și lumea e altfel.
Cu toate că oamenii nu sunt mai buni - devin mai veseli, cu ochi mai sclipitori. Gloata de oameni adunată în centrul orașului pentru a vinde și cumpăra „mărțișori ” de obicei erau oameni zgribuliți și morocănoși, astăzi parcă au înviat cu toții. Zarvă, îmbulzeală, griji și pierdere de timp totul pentru a procura mici daruri celor apropiați, doar numai o zi din an este oferită pentru atenția persoanelor în masă.
Păcat că oamenii nu-și dau seama de acest lucru... Și când te uiți că toți sunt pierduți în tot ceea ce fac îți vine milă de ei, dar, din păcate nu poți schimba nimic. Cel puțin rămâne să te gândești la un lucru: măcar oamenii vor fi fericiți în acea zi, vor dărui zâmbete și le vor primi în schimb. Cu toate că zâmbetele sunt gratis și sunt daruri deosebit de importante și prețioase. 
Deci, oameni buni să întâlniți primăvara cu bine și să aveți parte de zile frumoase, dăruiți zâmbete celor dragi fiindcă un zâmbet sincer rămâne în amintire mult timp...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu