marți, 27 iunie 2017

NU businessului bisericesc!!!

Eu mă aflu încă într-un șoc epileptic după ce am calculat astăzi impozitele pe care le achită familia noastră mică și păcătoasă lunar...Câteva pensii frumoase la câteva babe din alea care urlă la tine că nu-i oferi locul în transport!
Asta în condițiile în care biserica nu impozitează nici un bănuț! Asta, în condițiile în care noi ca robii lucrăm anul împrejur zi de zi la munci deloc ușoare, nu ne permitem vara să mergem la odihnă, stăm la chirie și ne îmbrăcăm de la second iar animalele astea credincioase trăiesc  în case de milioane, au mașini luxoase, merg în vacanțe sezonier și canaliile lor de copii învață la universități peste hotare.....
Cum la naiba să fii tolerant și iubitor de patrie în astfel de condiții?!

În timp ce popimea care trăiește astăzi raiul pe Pământ, au venituri de zeci de mii de lei neimpozitate, TU ești impus să lucrezi cinstit și vizibil, achitând polița aia de rahat care nu te salvează niciodată, achitând pentru salariul poliției care în majoritatea cazurilor nu își fac serviciu, achitând pentru pensia babelor spurcate care te obligă să le oferi locul în transport și pentru alte rahaturi nefolositoare. ( anul trecut pentru controlul medical am plătit la 300 lei în condițiile în care nu sunt pusă la evidență, deci cu Polița pe care o plătesc m-am șters la cur.... Cu câțiva ani în urmă am chemat poliția pentru că niște retardați de copii au venit să-mi bată cu picioarele în ușă iar poliția  a ajuns peste vrei 4 ore când puteam să fiu violată și omorâtă deja.....)
În ce țară trăim oameni buni! Adică vă lăsați voi așa să vi se „cace” pe cap conștient și vizibil și voi înghițiți totul?! 
Pe lângă faptul că „pochii” nu duc contul veniturilor pe care le au, că ne taie parcurile și ne i-au cele mai frumoase locuri din oraș pentru construcțiile lor colectoare de bani, ne și mai dau la buci în ce poziție vor ei... Iar voi îi susțineți!
Ei nu oferă bon fiscal pentru nunți, cumătrii, înmormântări sau vânzări de lumânări sau alte tâmpenii bisericești. Și mai nou, am aflat că preoții mai i-au și taxe dacă vrei să te cununi dar nu ești virgină! O nouă formă de scurgere de bani.
Plus la toate biserica nici măcar nu este obligată să depună declarația anuală privind impozitul de profit. Adică nu numai că nu plătesc nimic ei nici măcar nu declară nimic. Deci, tot ce oferi tu bisericii de fapt dai direct în buzunarul lui popa. Nu pentru iertarea păcatelor, nu pentru sănătatea ta, nu pentru binele tău. Nimic nu se duce la cer totul merge direct în buzunar. Pe lângă faptul că plătiți impozite frumoase și ei nu, voi încă le mai oferiți și bani de cheltuială. Tu păcătos ce ești te scutești pe tine de ceva bun pe masă, sau pe copilul tău de un fruct, de o carte și duci banii direct la biserică. Pentru ce? Tu Biblia dacă vrei s-o citești trebuie să o cumperi, o lumânare dacă vrei să o pui trebuie să o cumperi, agheasmă dacă vrei și pe aia trebuie să o cumperi, o cărțulie de rugăciuni tot trebuie cumpărată, o icoană dacă vrei tot trebuie să o cumperi. Pentru ce atunci da-ți voi banii de pâine la Biserică?! 
Eu sunt depășită de prostia oamenilor și de lipsa logicii cu care majoritatea tratează situația. Legea este una pentru toți și ar trebui respectată! Vreau să știu unde se duc banii oamenilor și de ce bisericile au terenuri neimpozitate! Vă îndemn să cereți socoteală pentru că sunt banii voștri și voi trebuie să știți ce face Biserica cu ei!
Nu fiți indiferenți pentru că datorită indiferenței voastre majoritatea oamenilor fug din țara asta!
Haideți împreună să depășim prostia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu