luni, 9 ianuarie 2012

10 recorduri mondiale în 2011

Când nu ai cu ce te ocupa faci numai tâmpenii iată așa și eu toată ziua stau numai prin net și caut peripeții. Sunt abonată pe un sait de socializare românesc pe care apar zilnic diferite noutăți bizare. Iată cea mai prostească noutate pe care am citito ”10 recorduri mondiale în 2011”. Acestea nu numai că sunt cele mai proaste recorduri  dar și cele mai bizare. Există o vorbă în popor care sună cam așa „ Câinele când nu are ce face se linge la cenzurat

Cea mai lungă pisică domestică, 123 cm.
Cea mai mare gură, 20 cm..

Cel mai tânăr dansator al jocului Dance Revolution care are 9 ani.

Cel mai mare scor la Guitar Hero, 789.349 puncte.

Cea mai mare colecție de Super Mario, 5400 de obiecte.

Cel mai mare pantof, 5 metri 50cm ( de fapt este o ghiată).

Cele mai multe sticle reciclate de un câine, 26.000 de sticle.

Cel mai mare grup pop, 48 fete.

Cel mai mare dans Macarena, 1861 de persoane.

Cele mai vârstnice gemene, 100 ani și 10 luni.

Și se pune întrebarea, cuie naiba trebuie recordurile astea prostești și fără nici un folos? Copii din Africa mor de foame da ăștia se ocupă cu prostii în „ mama naibii” .

8 comentarii:

  1. Nimănui nu îi trebuiesc astfel de recorduri dar se pare că în zilele noastre, în lumea „media”, cam asta atrage marea masă. Recordurile amuzante(nicidecum cele sportive sau intelectuale), crimele, violurile, lumea mondenă și lista poate continua liniștit. Toată lumea observă aceste lucruri și cere schimbare. Dar din păcate, marea masă, se mulțumește doar cu cerutul și lasă deoparte implicarea. Așa cum spune francezul:„C'est la vie”.

    RăspundețiȘtergere
  2. da din păcate așa și este...:( Nimeni nu se gândește, oare ce mănâncă vecinul meu care a rămas singur cu 3 copii dar se gândește cum să mai ea ceva de la el, ce să-i mai fure..

    RăspundețiȘtergere
  3. Adevărat. Trist dar adevărat, asta este defapt lumea reală. Iartă-mă că deviez puțin de la subiect dar în ce an ești la psihologie și în ce oraș?

    RăspundețiȘtergere
  4. Și eu as vrea sa urmez o facultate de Psihologie, să fac la Iași dar nu prea știu ce posibilități aș avea după ce termin o astfel de facultate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Această facultate e frumoasă în care ai posibilitatea să înveți o sumedenie de lucruri noi care cu adevărat îți sunt de ajutor ca ex: o eficientă comunicare între oameni de diferite vârste, o viziune reală asupra lucrurilor, te afli permanent cu picioarele pe pământ și un plus este că poți fi la nivel cu toată lumea de la simplu măturător de stradă până la cei de la putere. Dar când vine vorba de posibilități atunci o dai în belea în afară de un simplu pedagog cu un minim salariu ( și asta dacă există un loc vacant) la mai mult nu poți spera și mai ales în Moldova.

    RăspundețiȘtergere
  6. Îmi doresc atât de mult să fac asta și totuși îmi este teamă. Îmi este teamă pentru că nu vreau să ajung să îmi fac griji pentru ziua de mâine. Voi vedea ce voi alege până la urmă, sper să iau decizia corectă totuși.

    RăspundețiȘtergere