sâmbătă, 24 septembrie 2011

Copiii sec.XXI


Întâmplător am dat peste niște poze care m-au uimit. Copii  cu vârstele cuprinse între 8-14 ani pozați în diferite ipostaze, pozele perfecționate prin photoshop și hop apar prin diferite reviste, postere, reclame, atrăgând atenția trecătorilor m-ai mult decât domnișoarele sau doamnele. Apoi te uiți că oamenii se mire î-și fac cruce că pedofilia se răspândește din ce în ce tot m-ai tare, și toți se confruntă cu întrebarea „de ce?”. Dar cine e vinovat de aceasta dacă nu părinții singuri și fotografii care fac reclame copiilor lor în mod deschis.
Copiii sunt machiați în exces, îmbrăcați în lengerie atrăgătoare și postați pe diferite postere pe fiecare stradă. Da, și vezi că mamele m-ai sunt atât de bucuroase că copiii lor arată excepțional de frumos, de parcă ei nu o s-ă se „destrăbăleze” și singuri fără ajutorul lor.
Vai de voi, ipocriților! La ce a-ți ajuns, să vindeți copiii voștri pentru slavă și mândrie. Cât de jenant e să privești în ochii micuților atât de gingași și firavi care încă nu știu ce îi așteaptă în viitor.
La ce au ajuns timpurile !!








Adăugaţi o legendă


Adăugaţi o legendă


Adăugaţi o legendă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu