vineri, 23 septembrie 2011

Caz șocant

Recent am privit un video, care m-a șocat, poate că e de m-ai demult, eu însă l-am văzut abia acum. Câteodată m-ă gândesc că treim în sec. XXI și că întâmplări din astea nu poate să existe, când vezi cât de multe știu copii de 5-6 ani, nu-ți m-ai vine în cap că sunt unii degradați cu totul. Chiar să nu observi că la tine nu e ceva în regulă asta e ce-a mai mare prostie pe care poți să o întâlnești. Merge vorba despre o tânără care a întreținut relații cu unchiul său de la care a rămas încărcinată și ea nici nu a știut aceasta până nu s-a trezit că din vaginul ei iese un copil, adică „NE LOGIC”, așa ceva nu poate să existe..
Poate că ea se temea să spună ceva dar nu că nu a simțit nimic. Chiar în primele 3 luni de sarcină apar dureri de spate deoarece burta se îngrelează, tot în primele luni organismul suferă schimbări dificile deoarece se luptă cu ceva în plus ce apare la el ”copilul” , apare oboseala chiar dacă te odihnești destul, apar grețurile m-ai ales dimineața. te urinezi mai des din cauză că la începutul sarcinii uterul crește și apasă pe vezica urinară.  , apar crampe la picioare din cauza greutății. Sângerări nazale, nas înfundat, sângerări gingivale- rezultatul efectelor hormonale asupra țesutului gâtului. Foamea, cu toate că nu-mai ce te-ai sculat de la masă poate să-ți fie din nou foame. Se umflă picioarele se schimbă mersul, apar pete pe față, la a 7-8 lună apare o linie cafenie pe burtă. Poate că nu toate acestea s-au întâmplat cu ea dar oricum schimbările sunt foarte mari, ne m-ai vorbind de faptul că copilul se mișcă în burtă începând cu luna a 2 . Sunt lucruri destul de elementare care se observă foarte ușor. Și medicul la care recent trecu-se un control e la fel de „tâmpită„ ca și copila dată, cum să nu observi tu ca medic că cu fata aceasta ceva nu e normal? Ce fel de medici avem noi prin instituțiile de învățământ?
O altă prostie este unchiul fetei care a întreținut relații cu ea, ce naiba nu a găsit o altă gaură în care să se satisfacă tocmai la copila asta? în loc să o ajute că  e vai de ea, el și-a m-ai bătut joc de ea.
Și la urmă ne trezim că chiar și nașterea a decurs ușor, femeile fac diferite cursuri, proceduri, citesc diferite cărți, se pregătesc pentru naștere foarte intensiv, și se trezesc cu probleme, iar altele nici nu știu ce e asta și hop nasc destul de bine și ușor, cu ea totul e normal cu copilul tot, cresc sănătoși și totul e bine și frumos. Pe când altele stau numai prin spitale și se confruntă cu diferite probleme. Atunci la ce concluzie ajungem?
 Mai jos e clipul care l-am privit și eu





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu