vineri, 23 septembrie 2011

Pata pe care o lasă o singură minciună nu poate fi ștearsă de o sută de vorbe adevărate.


Nimănui nu-i place să fie mințit, nu contează de cine, măcar și de o persoană pe care nu o cunoaște, ne m-ai vorbind de persoanele la care ții foarte mult s-au pe care le știi de o viață. Minciuna de fapt ia naștere odată cu vorbirea, este ceva ce se atârnă de tine și nu te lasă. Minciuna e ca o a doua mască pe care omul o ea de undeva din cuier și și-o atârnă pe față pentru a arăta că este diferit. Oamenii nu detestă m-ai multe lucruri eu însă mă confrunt cu 2 din ele și le detest foarte mult „Indiferența”, „Minciuna”. Aceste două lucruri pur și simplu te face să te îndeepărtezi de persoana respectivă. Dar vorbim acum de masca care are fața de minciună.
Dacă ai sta să vorbești cu oameni despre aceasta, majoritatea din ei ar spune că detestă minciuna. Dar toți oamenii mint, dar cel mai caraghios lucru este atunci când într-o relație apare minciuna, și dacă observi acest lucru nu e neapărat să spui acest lucru, poți să te întorci și să-ți cauți de treburi m-ai departe sau să te comporți cum te comportai însă să-ți perzi încrederea în persoana dată. Însă totul decurge până la un moment adică dacă perzi încrederea în persoana care îți este alături î-ți pierzi încrederea în tot și î-ți dai seama că nu există persoane care î-ți pot fi alături. Poți să ierți multe însă minciuna e ce-a care stă pe piedistalul cel m-ai înalt. Atunci când apare minciuna din partea unei persoane apropiate apare minciuna și la cei din jur, î-ți dai seama că persoana dată nu are încredere în tine și respectiv nu ai nici tu încredere în ea. Respectiv dacă ai mințit odată de două deja ea se preface în deprindere.
Nu cred să există ceva m-ai dureros decât atunci când afli că ai fost mințit iar primul lucru care î-ți apare în minte este „de ce?”, oare merită să fiu mințit? De ce, o relație nu poate să dureze fără durere? De ce oamenii sunt atât de răi? De ce încerci să faci totul pentru cineva, iar în schimb primești neplăcere? Atunci când ai atâtea neplăceri. Când ți se întâmplă atâtea lucruri dureroase, ajungi la un moment să înțelegi că toate relațiile de dragoste, prietenie, totul este o durere întruchipată. Atunci de ce să fii om și să suferi, să ai sentimente, să ai un anumit comportament, să faci anumite schimbări, anumite lucruri, anumite chestii numai pentr-u a fi plăcut pentr-u cineva dacă în schimb treci prin durere, neplăcere și minciună?  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu