joi, 8 decembrie 2011

Blondele sunt proaste?


Cred că cu toții cunoaștem stereotipul că „ blondele sunt proaste”, și tare mă ma-i scoate din firi pe mine propoziția asta. Dacă omul ar fi mai deștept ar înțelege bine că nu părul îl face pe om deștept ci cunoștințele pe care le are în cap, și dacă în cap nu ai nici o boabă poți să ai tu părul și violet nu numai negru sau brunet că oricum proastă rămâi.

Totuși există femei blonde care au un IQ destul de ridicat și ca exemplu:
Natalie Portman-160, ea este considerată cea mai inteligentă actriță a momentului, a terminat psihologia la Harvard și vorbește fluent ebraica.
Sharon Stone-154, a absolvit Universitatea Edinboro din Pennsylvaniala numai 15 ani și este membra MENSA.
Jodie Foster, a absolvit Universitatea Yale și are o diplomă în literatură, vorbește fluent franceza și poate purta conversații în germană și italiană.
Lisa Kudrow, are diplomă în biologie și a lucrat în cercetare timp de 8 ani. Mai mult decât atât, ea a fost premiată pentru descoperirile sale în tratarea migrenelor.
Cate Blanchett, a absolvit Universitatea din Melbourne, Australia, dar și a Institutului Național de Arte dramatice din Sydney. Vorbește fluent limba franceză.
Acestea sunt câteva din staruri ale căror păr natural este blond însă sunt socotite cele mai inteligente vedete de la Hollywood!
Așa că chiar nu văd nici o logică în a spune că „blondele sunt proaste”, proaste sunt femeile care s-au axat intotdeauna pe frumusețea lor și au uitat de învățătură și sau apucat de tâmpenii. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu