vineri, 9 decembrie 2011

Moldovencele noastre ,,vedete,,


Și totuși dacă nu ai voce și cânți de „rahat” măcar fă ceva ca să arăți mai bine nu ca „naiba”. Eu înțeleg că nu le m-ai ascultă nimeni pe vedetele noastre din Moldova și ele încearcă să atragă atenția prin funduri goale, decolteu exagerat și machiaj „turbat”.

Pe lângă felul cum arată artistele noastre se mai adaugă și artistismul, dragele noastre o cam dau în bară cu hainele și cu gesturile făcute. Și dacă ar fi să vorbim despre cuvintele pe care le au atunci să știți că sunt dea dreptul banale și prostești,  pentru a rima cuvintele compozitorii de versuri adaugă cuvinte care nici nu se leaga cu conținutul cântecului, ne mai vorbind de faptul că majoritatea cântecelor sunt numai despre „păhărelul plin, să ridicăm paharul, să cinstim ....” și tot așa de parcă am fi noi chiar cei mai mari alcoolici. Sau alte versuri despre: „ floare de malin... floare de crin... flociricivă de vișin...flori de busuioc..” și multe alte versuri din cântece diferite dar cu aceiași tematică.  Mai jos v-ă prezint câteva clipuri de-a dreptul banale și prostești...
Hai să începem chiar de la titlul acestui cântec. La ce naiba să cânți despre floare de malin dar să începi clipul cu flori de răsărită, sau cu cireși copți, și ce dracu ciocnești atâta paharele cu vind și ridici paharele în sus dacă cânți cu totul alt „rahat”?


Mergem mai departe la alt cântec... Of, te-aș vedea eu în mai cum ai sta tu cu curu gol  și umblând prin apă „parastasu măti” și ce  naiba miroși nufărul ăla de plastic și î-ți răsufli așa nasu de parcă omeni sunt proști și cred că e natural.
Să mergem la Karizma care se crede „buricul pământului”. Mai jos e un clip cu ea probabil de la vreo emisune ceva, arată ca o sperietoare are un cap neîngrijit și o față boțită de parcă a băut toată noapte și de dimineață a trebuit să vină aici și să cânte. Nici nu știe a ținea microfonul în mână să nu mai spun și despre faptul că dă din buze ca o  „nebună” după fonogramă, căci în realitate dacă ar fi cântat ar fi fugit toți câinii de prin preajmă. Și încă una, la ce să te îmbraci în verde și alb și să te încalți în violet? Chiar nu are gust deloc. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu