vineri, 2 decembrie 2011

Limbajul trupului

Uneori gesturile partenerul spun mai multe despre starea relatiei decat o conversatie sincera. Afla care sunt semnele care iti arata ca relatia are probleme. 



Iti evita privirea 

Cand iti evita privirea, este posibil ca partenerul incearca sa-si ascunda animozitatea. Incearca sa te uiti tu in ochii lui. Daca se uita intens la tine imediat ce privirile voastre se intalnesc, tu esti motivul care i-a provocat furia. 

Nu te mai saruta ca la inceput 

Intensitatea pasiunii sarutului se schimba in orice relatie odata cu trecerea timpului, dar poti simti atunci cand asta este cu adevarat o problema. Daca te saruta complet lipsit de pasiune si cu ochii deschisi, acesta nu este un semn bun. 

Are pumnii inclestati 

Barbatii isi inclesteaza in mod inconstient pumnii atunci cand sunt nervosi. Nu este nevoie sa interpretezi acest gest, care in mod normal semnifica pregatirea pentru o lupta, in modul cel mai evident. Este putin probabil ca partenerul te va lovi, dar este cu siguranta foarte nervos sau suparat pe tine. 

Nu-si gaseste pozitia in scaun 

Ticurile nervoase, cum ar fi cautarea pozitiei cele mai bune in scaun sau lovirea usoara a unei suprafete cu degetele sunt si ele semne nefaste atunci cand barbatul se simte incoltit. Daca le observi in timp ce iti explica sau iti justifica ceva, este posibil sa minta. 

Are maxilarul incordat 

Un alt gest reflex al barbatilor atunci cand sunt nervosi este inclestarea maxilarului. Daca vezi cum muschi care leaga maxilarul de mandibula se incordeaza, partenerul este probabil foarte nervos. 

Te tine de mana foarte usor 

Daca atunci cand va tineti de mana, atingerea lui este foarte usoara ca si cum ar fi pregatit sa dea drumul mainii tale in orice clipa, lucrurile nu merg ca pe roate in relatia ta. Daca nici nu mai vrea sa te tina de mana, atunci detasarea lui emotionala este clara. 

Se uita in sus si la stanga 

Cand partenerul vrea sa iti ascunda ceva, privirea ii va urca in sus si in partea stanga. Acest gest reflex denota faptul ca foloseste partea creativa a creierului, nu partea de memorie, astfel incat cel mai probabil te minte. 

Isi atinge des urechile si nasul 

Minciuna are semne fizice clare. In afara de directia privirii, un barbat care minte resimte o intensificare a fluxului sanguin in zona fetei. Daca incepe brusc sa se joace sau sa se scarpine la nas sau la urechi, este foarte posibil ca te minte. 

Isi acopera gura cu mana 

Cand duce mana la gura in timp ce discuta cu tine, sunt mari sanse ca te minte. Gestul involuntar denota faptul ca incearca sa se abtina sa nu-ti spuna adevarul. Linsul buzelor este un alt semn pe care nu este recomandat sa-l ignori atunci cand vorbeste cu tine. Daca este un gest pe care il repeta des, doar in momentele tensionate, este posibil ca partenerul te minte. 

Se intoarce in profil 

Pentru o discutie in cuplu nu este nevoie de contact vizual permanent si nici de o pozitie fata in fata. Atunci cand observi insa ca partenerul se intoarce tot mai des in profil fata de tine, relatia voastra ar putea fi in pericol. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu