miercuri, 15 februarie 2012

Feedback

Hei! bună va-ți trezit după ziua de ieri? cred că da, unii din voi cred că de dimineață și-au întors buzunarele și portmoneuri-le pe dos numărând bănuții care le-au mai rămas ( mă refer aici la băieți). Domnișoarele își telefonează prietenele să se laude cu cadourile pe care le-au primit sau să povestească unde și-au petrecut timpul cu persoana iubită sau cu altcineva.

Cei care nu au sărbătorit ieri 14 februarie cred că sunt cei mai fericiți , sau sculat de dimineață tot cu aceeași dispoziție ca de obicei, fără dureri de cap și cu banii în portmonee. Nu vor trebui să telefoneze părinții și să născocească vreo minciună pentru a scurge bani din ei și cel mai important este că nu vor trebui să spună minciuni. În plus nu se vor certa pe viitor pentru cadouri precum că „eu de 14 februarie ți-am făcut un cadou scump dar tu mi-ai dat un....” sau „ de 14 februarie i-am făcut un cadou scump târfei alea și ea astăzi ma părăsit” ( se referă la băieți) și multe alte replici stupide care apar după aceasta.
Doresc ca să priviți filmulețul de mai jos care este destul de interesant ...

4 comentarii:

  1. Da,da. Cu asa tempou devii si bancrot :D intr-adevar,la ce bun sa cheltuie mereu baiatul banii? Eu inteleg cind o servesti din propria initiativa,dar hai fetele sa nu faca din asta un cult,si sa nu accepte asta drept obligatiune din partea baiatului. Caci unei domnisoare ce-i trebuie,sponsor sau iubit? Daca dragostea si sentimentele se echivaleaza la valoarea cifrelor de pe bancnote,pai nu stiu atunci cum ramine cu sentimentele curate...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu mai știu dacă acum există sentimente la unele domnișoare, la ele în cap se învârtesc numai cifre ( nu că ar ști matematica și că ar fi deștepte) din cauza cheltuielilor pe care le fac. Apoi se mai plâng că nu au o dragoste adevărată...

      Ștergere
  2. Pai anonim daca o inviti tu , e normal ca tu sa ii platesti consumatia..asa e politicos, nu te uita la cativa lei , daca chiar vrei sa iti dai o sansa cu ea... nu banii conteaza , ci iubirea. Daca crezi ca merita ,ofera-i iubire , caci aici nu ai cum sa fii egoist deloc, nici tu nici nimeni , pentru ca iubirea este inepuizabila..ofera cat mai mult! si viata ta o sa inceapa sa aibe un sens..:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai nu m-au facut pe mine leii ceia,si nu mii jale sa-i cheltui pe domnisoara care-mi place. Principalul din partea fetei,sa constientizeze faptul ca nu e asta cel mai important in relatia noastra. Merci de comentariu :)

    RăspundețiȘtergere