sâmbătă, 18 februarie 2012

Relația dintre bărbat și femeie

„Tristețe, durere și lacrimi. Viața nu înseamnă nimic, totul e pierdut. Nu mai văd viitor, tot ce a fost frumos cândva a dispărut. Am să mă pierd în tot calvarul ăsta, ce să fac mai departe, nu mai pot. Viață fără culori” Astea sunt cuvintele unei domnișoare atunci când relația dintre ea și iubitul ei a luat sfârșit. 


„ În sfârșit am scăpat! de azi sunt liber, sunt cel mai ferici. Pot să fac ce doresc, nu mă mai oprește nimeni. De azi încep o viață nouă. O viață în culori”. Astfel gândește un băiat când relația a luat sfârșit. 
De fapt aici ne confruntăm cu o problemă. Lumea celor două genuri de oameni sunt complet diferite. În timp ce fata este mai sentimentală stând să-și verse lacrimi și să-și aducă aminte de tot ceea ce a fost frumos între ei (el-ea), bărbatul este mai puțin sentimental atunci când relația lui de dragoste a luat sfârșit se află la culmea fericirii își telefonează prietenii, fac o beție, se distrează, mai pe scurt face tot ceea ce prietena sa nu ia permis. Cel mai interesant este atunci când lucrurile iau o diferită întorsătură, pentru a nu mai sta în lacrimi cu telefonul în mână fata este scoasă de prietenii ei în oraș la o distracție, este aranjată în cel mai frumos mod pentru a atrage atenție,  toate acestea sunt pentru a ieși din criza în care se află. Ce se întâmplă în acest timp cu băiatul? în timp ce băiatul nu arată nici un semn de tristețe prietenii săi după petrecere îl părăsesc, în acest moment băiatul își aduce aminte de fosta sa prietenă și pentru a uita tot începe să consume alcool, să stea toată ziua pe internet cu speranța că va găsi pe cineva care să-l facă să uite, însă în zadar. Probabil că aceasta este o mică descriere a unei situații care poate avea loc la o mare parte de relații destrămate, poate că nu la toți se întâmplă așa. Cu adevărat însă se întâmplă următoarele lucruri; După o lungă relație de dragoste nu totul se termină atât de simplu de fapt problemele continuă și chiar se agravează. În chipul oricărei persoane (de sex opus) pe care tu ai privi-o încerci să regăsești chipul celui pe care la-i pierdut sau ai pierduto. Orice mișcare poate să-ți aducă aminte de fosta/ul iubit/ă și acest lucru te poate întrista, sau dimpotrivă să nu găsești acel gest pe care altădată îl vedeai des. Atunci când ei inițiativa de a face unele lucruri ar trebui să te gândești la consecințe, poate că în viitor acestea nu vor fi atât de ușoare. De fapt, toate problemele apar de la lucruri mărunte însă o hotărâre luată pe „fierbinte” poate avea consecințe dureroase. 

2 comentarii: