duminică, 9 octombrie 2011

Cum să-mi ating obiectivele?


Aceasta este una din întrebările pe care și le pun majoritatea tinerilor. Obiectivele pot fi diferite unii și-ar dori să fie apreciați de colegi, să aibă mai multă încredere în ei, să-și facă mai mulți prieteni, să fie mai fericit, să fie acceptat de unele grupuri, colegi, prieteni ș.m.d. Obiectivele se stabilesc în dependență de persoană, cu cât ești m-ai puternic cu atât ai obiective mai mari cu cât ești m-ai slab cu atât ai mai puține obiective sau poate că deloc.

Cum poți avea m-ai multă încredere: când îți stabilești obiective mici și le realizezi, vei câștiga încredere în sine care te poate duce la realizarea obiectivelor mai mari. Vei fi încrezător în propriile forțe, în diferite situații dificile cu care te confrunți zi de zi. Ceilalți vor observa, probabil, că ai încredere în tine și te vor respecta pentru aceasta.
Cum poți să-ți faci mai mulți prieteni: majoritatea oamenilor adoră companiile celor care își stabilesc obiective, cu alte cuvinte a celor care știu ce vor de la viață.
Mai multă fericire: fii realist, privește în jurul tău cu ochi reali, multe surse ne descifrează acest lucru în felul următor „fii cu picioarele pe pământ„. A fi fericit înseamnă a profita de orice ocazie, de a te bucura de orice moment.
 A fi acceptat de unele grupuri, colegi: fiecare grup are anumite reguli, mai întâi de toate trebuie să le cunoști, apoi să te gândești dacă ai să poți face față grupului dat, săți analizezi puterile și cunoștințele pe care le ai.
Aceștia sunt unii și simplii pași pe care îi consider eu importanți pentru a depăși unele probleme mici cu care te poți confrunta. Nu a etât de greu să ajungi la fericire dacă știi a-ți pune scopurile, obiectivele, cerințele, realizările, pe trepte. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu